Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Varför kan jag inte e-signera p.g.a. "fel kontonummer"?

När jag ska esignera mitt avtal säger det att jag skriver fel kontonummer och clearingnummer hur ska jag skriva in det jag har Swedbank

Kommentarer

 • Hej Tommy!

  Clearingnumret ska bestå av fyra siffror, därför ska du utesluta den femte siffran för att kunna gå vidare. Kontonummer ska anges precis som vanligt. Vissa banker som t.ex. Swedbank använder 5 siffrigt-clearingnummer, den sista siffran är dock en kontrollsiffra och kan uteslutas.

  Hälsningar,
  Renee Kundservice
 • Får det ej att funka, skriver clearing numret (excluderat den sista siffran) sedan skrivit miTT fulla konto nummer direkt där på. Bekymret kvarstår.

  Har swedbank, några idéer?
 • Hej Remi,

  Precis som min kollega ovan nämner ska clearingnumret anges i 4 siffror, därefter ska kontonummer anges precis som vanligt. Du ska inte använda några mellanslag eller tecken, endast siffror. Notera även att det behöver vara ett person/lönekonto och inget sparkonto för att utbetalningen ska gå igenom. Kontot måste även stå i ditt namn.

  Om du har gjort precis enligt beskrivningen men ändå inte får det att fungera, ber vi dig att kontakta vår kundservice för att komplettera kontonummer via telefon.

  Vänligen
  Sanaz Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.