Till senaste kommentaren

Kontoansökan via Fortnox - När utfärdas likvidintyget?

Hej Marginalen Bank!
Jag har nyligen köpt ett lagerbolag av Fortnox, och har valt att bli företagskund hos er. Jag fick en PDF från er där det står följande:
"Inom 14 dagar måste en insättning av aktiekapitalet göras till kontonumret ovan. När insättningen inkommit ställer vi ut ett bankintyg till Fortnox Lagerbolag."
Bara för att säkerställa att jag förstått allt rätt - jag skickar samtligt startkapital till kontonumret ni bifogade i PDFen, och väntar tills ni kan bekräfta att startkapitalet ligger inne på kontot?
Jag bifogar PDFen i detta meddelande.

Tack på förhand,
Pascal

Kommentarer

 • Hej Pascal och tack för ditt inlägg!

  Om ni har köpt ett lagerbolag via Fortnox och har ansökt om Företagskonto hos oss, så kommer ni att motta ett välkomstbrev där det framgår ett kontonummer samt instruktioner för insättning av aktiekapitalet.

  När ni har överfört aktiekapitalet till det angivna kontonumret, så utfärdar vi likvidintyget så fort vi ser att aktiekapitalet finns på kontot och skickar det vidare till Fortnox. Därefter inväntar vi en generalfullmakt som de kommer att skicka till oss.

  Kostnaden för likvidintyget samt Fortnox faktura debiteras från kontot per automatik. Om ni har valt att betala fakturan till Fortnox på förhand, så kommer de att meddela oss om detta och då dras enbart kostnaden för likvidintyget från kontot.

  Vi önskar dig en fortsatt trevlig dag!
  Med vänliga hälsningar,
  Maja F
  (Uppdaterad )
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.