Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Var är mitt nya Fasträntekonto?

Hej jag öppnade ett nytt fastränte konto då mitt gamla gått ut. Nu hittar jag det inte bland mina konton och jag kan inte ringa till kundtjänst för jag är utomlands.
Vänligen hjälp mig asap.
Malin

Kommentarer

 • Hej Malin,

  När du öppnar Fasträntekontot får du först ett likvidkonto, där du sätter in dina pengar. Sen för vi över pengarna till ditt Fasträntekonto, där pengarna finns under bindningstiden. Kan du se om det öppnats upp ett nytt konto under din kontoöversikt som är benämnd som Likvidkonto?

  I annat fall behöver vi prata med dig personligen för att kunna hjälpa dig mer, då vi lyder under banksekretess. Om du inte har möjlighet att kontakta oss via telefon du kontakta vår kundservice via fliken Meddelande i Internetbanken där du loggar in med Bank-ID alternativt pinkod och kodkort.

  Vänligen

  Sanna Kundservice
 • Hej marginalen bank.
  Kan man ha flera fastränte konton, tex om jag vill spara
  50000 på 3år, 50000 5år ny insättning nytt konto nästa år osv??
 • Hej Einar,

  Det går absolut att ha flera Fasträntekonton parallellt för olika sparanden. Kapitalbelopp och löptid kan vara olika för respektive konto om man önskar.

  Vänligen
  Sanna Kundservice
 • Hej!
  Jag har ett fasträntekonton på 3 år där pengarna har förfallit, så det konto är tomt nu. Kan jag sätta in pengar på det igen? Eller måste jag öppna nytt 3-årigt fasträntekonto?
  Då kan jag ju i så fall bara föra över pengar från sparkontot hos er?, där jag nu satt dom tillfälligt.

  Med vänlig hälsning Gunilla
 • Hej Gunilla,

  Eftersom du inte kan återanvända ett likvidkonto ber vi dig om en ny ansökan.

  Vänligen,

  Alexandra
 • Jag har sökt idag om ett nytt fasträntekonto. Har ett gammalt likvidkonto med de pengar som skall in på fasträntekontot. Måste jag ändå ansöka om nytt likvidkonto?
 • Hej,

  För varje ny sparandeperiod behöver du ansöka om ett nytt Fasträntekonto, i samband med detta öppnas det upp ett tillhörande likvidkonto, då varje Fasträntekonto har ett likvidkonto kopplat till sig.

  Vänligen
  Sanna Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.