Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Kan ett utländskt företag öppna ett Företagskonto?

Hej
Jag har mitt företag registrerat utomlands och har ingen filial i Sverige. Kan mitt Utländska företag (organisationsnummer i utlandet) öppna företagskonto hos er?

Kommentarer

 • Hej!
  Har man ett registreringsbevis från landet företaget är registrerat i, går det bra att ansöka om ett företagskonto hos oss som ett utländskt företag.

  Obs! Registreringsbeviset måste vara på engelska.

  Vänligen,

  Renee
 • Hej!
  Har liknande fråga som gäller utländsk företags VD.Eftersom han ska representera utländsk företag så måste han såklart ha också ett bankkonto,där hans privata utgifter som kanske inte är kopplat direkt till företaget ska regleras.Så min fråga är:Ska företagets VD i så fall ansöka om separat konto eller använda sig av samma konto,hur fungerar det?Tillägger bara att att VD är utländsk medborgare såklart men kommer att vistas i Sverige som företagets representant.Tacksam för svaret.MVH
  David
 • Hej David!

  Man kan inte ansöka om ett konto via hemsidan om man inte är svenskmedborgare, önskar man ha ett konto hos Marginalen som utländsk får man kontakta oss på 0771 71 7710 vardagar 8-20 helger 9-17 för att boka ett möta med rätt avdelning. OBS. att legitimation måste medtas i sådant fall.

  Vänligen,
  Renee

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy