Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur säger man upp ett konto hos er?

Hur vill ni att jag säger upp mitt sparkonto hos er?

Kommentarer

 • Hej Stefan,

  Du kan meddela oss detta genom Internetbanken och ett säkert meddelande. Alternativt kan du skriva ut och fylla i en avslutsblankett som du hittar här

  Med vänlig hälsning,

 • Hej, Jag har en fråga här om den produktvillkor fasträntekontot privat! Punkt 3 där står det att ” Banken får belasta fasträntekontot med avgifter och kostnader som har samband med fasträntekontot ” och på första sidan står det öppna konto noll kr, årsavgift noll kr och internetbank noll kr. Jag är ganska förvirrat här nu när jag ser dem här, skulle någon vara snäll och förklara vad som gäller?

  Shevki
 • Hej Shevki och tack för ditt inlägg.

  Fasträntekontot är kostnadsfritt förutsatt att man inte gör ett uttag i förtid.
  Om man däremot gör ett uttag under bindningstiden så tillkommer den avtalade avgiften och det är detta stycket syftar på.

  Med vänlig hälsning,
  Karl Kundservice
 • Hej,

  Så om man gör ett uttag från ett fasträntekonto efter bindningstid så är det kostnadsfritt? Och kan man även fortsätta spara på samma fasträntekonto efter bindningstid till samma ränta?
  Vanessa
 • Hej Vanessa och tack för ditt inlägg.

  Ja du kan omplacera kapitalet efter att Fasträntekontot avslutats utan kostnad. Väljer du att låta kapitalet ligga kvar på kontot efter bindningstidens slut så kommer Fasträntekontot förlängas med samma bindningstid per automatik och kapitalet kommer då låsas mot den aktuella räntan vid bindningstillfället.

  Har däremot ett Fasträntekonto avslutats så kan det inte användas på nytt utan då behöver du öppna ett nytt Fasträntekonto och omplacera kapitalet dit.

  Med vänlig hälsning,
  Karl Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.