Till senaste kommentaren

Hur säger man upp ett konto hos er?

Hur vill ni att jag säger upp mitt sparkonto hos er?

Kommentarer

 • Uppdaterad 2019-12-11

  Hej Stefan och tack för ditt inlägg!

  Du kan skriva ett meddelande till oss i internetbanken i inloggat läge. Du kan även skicka in en avslutsblankett till oss så hjälper vi dig. Du finner blanketten via denna länk

  Med vänlig hälsning,

  Amanda
 • Hej, Jag har en fråga här om den produktvillkor fasträntekontot privat! Punkt 3 där står det att ” Banken får belasta fasträntekontot med avgifter och kostnader som har samband med fasträntekontot ” och på första sidan står det öppna konto noll kr, årsavgift noll kr och internetbank noll kr. Jag är ganska förvirrat här nu när jag ser dem här, skulle någon vara snäll och förklara vad som gäller?

 • Hej Shevki och tack för ditt inlägg.

  Fasträntekontot är kostnadsfritt förutsatt att man inte gör ett uttag i förtid.
  Om man däremot gör ett uttag under bindningstiden så tillkommer den avtalade avgiften och det är detta stycket syftar på.

  Med vänlig hälsning,
  Karl Kundservice
 • Hej,

  Så om man gör ett uttag från ett fasträntekonto efter bindningstid så är det kostnadsfritt? Och kan man även fortsätta spara på samma fasträntekonto efter bindningstid till samma ränta?
 • Hej Vanessa och tack för ditt inlägg.

  Ja du kan omplacera kapitalet efter att Fasträntekontot avslutats utan kostnad. Väljer du att låta kapitalet ligga kvar på kontot efter bindningstidens slut så kommer Fasträntekontot förlängas med samma bindningstid per automatik och kapitalet kommer då låsas mot den aktuella räntan vid bindningstillfället.

  Har däremot ett Fasträntekonto avslutats så kan det inte användas på nytt utan då behöver du öppna ett nytt Fasträntekonto och omplacera kapitalet dit.

  Med vänlig hälsning,
  Karl Kundservice
 • Hej!
  Mitt fasträntekonto 3 mån. upphör 11 jan. 2020. Hur gör jag för att säga upp den automatiska ombindningen?

 • Hej Jan-Åke och tack för ditt inlägg!

  För att hantera ett avslut/ombindning av ditt Fasträntekonto klickar du dig in på fliken "Konton" och därefter "Kontoinformation" i internetbanken. Välj sedan aktuellt konto i rullmenyn och slutligen fliken ”Förlängning”. Observera att du kan göra denna ändring senast två dagar innan förfallodag.

  Med vänlig hälsning,
  Karl Kundservice
 • Hej!
  Jag vill avsluta mina konton och föra över till annan bank. Hur gör jag?
 • Hej Bengt!

  Som du ser ovan i detta inlägg kan du skriva ett meddelande till oss i internetbanken i inloggat läge alternativt skicka in en avslutsblankett till oss.

  Med vänlig hälsning,
  Amanda Kundservice
 • Jag vill avsluta min konto tack
  Musa
 • Hej Musa och tack för ditt inlägg!

  För att avsluta ett konto behöver man skriva ett meddelande till oss i internetbanken eller skicka in vår uttag - och avslutsblankett.

  Med vänlig hälsning,
  Karl Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.