Till senaste kommentaren

Kan man ansöka om lån med kronofogdsskulder om man har en fast inkomst och medsökande?

Jag undrar om man kan ansöka om lån fast man har kronofogdeskulder och låg kreditvärdighet. Jag jobbar heltid med fast inkomst, och har medsökande med fast inkomst (egen företagare)

Kommentarer

 • Hej Anna och tack för ditt inlägg!

  Omstartslånet är till för dig som har svårt att få ett lån på grund av exempelvis betalningsanmärkningar. Har du skulder hos kronofogden eller inkasso idag som du önskar lösa behöver du äga en säkerhet i form av en bostad som du kan belåna. Man kan belåna en bostad med upp till 85% av bostadens värde.

  När man ansöker om ett bolån så gör vi en individuell kreditbedömning som baseras på många olika faktorer, bland annat fastigheten ni önskar belåna samt årsinkomsten för dig (och din medsökande om du har en sambo/partner). Gör du en ansökan så kommer du bli kontaktad av en bolånehandläggare efter 2-5 bankdagar som kommer diskutera möjligheterna med dig. Om du blir beviljad eller inte är inget vi kan veta förrän en ansökan gjorts.

  Du är välkommen att läsa mer om Omstartslånet här.

  Vi önskar dig en fin dag!
  Med vänlig hälsning,
 • Kan man söka om har för många förfrågningar och väldig låg kreditvärdighet?
 • Hej Angel och tack för ditt inlägg!

  Ovan svar är fortfarande aktuellt. När man ansöker om ett bolån gör vi en individuell kreditbedömning som baseras på många olika faktorer, vi kan därför inte spekulera i förhand om du blir beviljad eller inte. Uppfyller du kraven är du varmt välkommen att ansöka om vårt omstartslån på vår hemsida.

  Vi önskar dig en fortsatt trevlig dag!
  Med vänlig hälsning,
  Amanda Specialist, Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.