Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Faktura

Hej.
Jag har inte fått några fakturor från dr,och vill gärna kunna betala.
Hur ska jag göra?

Kommentarer

 • Hej Hanna,

  Det är alltid samma betaluppgifter. Du använder samma bankgiro och ocr, dessa betalningsuppgifter hittar du på pdf-fakturan i internetbanken.

  Vänligen
  Sanna Kundservice
 • Jag vill veta hur mycket jag har kvar att betala på mitt lån
 • Hej Margret,

   För att hjälpa dig med ditt ärende behöver vi prata med dig personligen då vi lyder under banksekretess.
  Om du är befintlig kund kan kontakta oss via fliken Meddelande i Internetbanken där du loggar in med Bank-ID alternativt pinkod och kodkort.  Du kan även ringa 0771-717 710. Detta då vi inte kan verifiera dig fullständigt som kund via denna kanal.

  Med vänlig hälsning

  Karl Kundservice
 • Hej,
  Har inte fått någon faktura från er, kan inte se den i internetbanken heller. När kommer den?

 • Hej Marie!

  Fakturan bör du få hem mellan 10e och 17e varje månad. Kan du inte heller se den i din internetbank ber vi dig kontakta oss på 0771 717 710 så ger vi dig inbetalningsuppgifterna via telefon.

  Med vänlig hälsning
  Karl Kundservice
 • Hej. Jag fick dröjesmålsränta 5kr+175 kr i förseningsavgift pga postnord ej levererat fakturan i tid. Jag förstår att det är enligt era regler,men när jag i regel brukar betala in fakturan innan förfallodatumet får vi aldrig någon plusränta. När jag upptäckte förseningen så var det försent att ringa er pga påskhelg. Jag betalar fakturan med förseningsavgiften +dröjesmålsräntan men vill notera att jag inte tycker att ni är särskilt kundvänliga och att jag kommer att vara mera uppmärksam i fortsättningen. Med vänlig hälsning Anette
 • Hej Anette,

  Tack för ditt meddelande.

  En förseningsavgift automatiseras vid försenad inbetalning i systemet. Fakturorna skickas ut i mitten på månaden. Vi har tyvärr ingen möjlighet att säkerställa att fakturorna levereras i tid eller kommer kunden tillhanda efter att vi skickat ut dem. Vad tråkigt att din faktura inte levererades i tid av posten. Ett tips är att logga in på din sida på internetbanken, där publiceras fakturorna digitalt varje månad.

  Vänligen
  Sanna Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.