Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

När får jag svar om min ansökan blivit beviljad?

Har ansökt om lån förra veckan men än inte fått något svar om man kommer att gå igenom lånet eller inte samt esignera det om man får låna..
När får man svar om man ansökan blir godkänd??

Kommentarer

 • Hej Maria

  Vanligtvis får man ett besked direkt vid en ansökan, ibland kan det vara så att en handläggare behöver titta på den innan vi kan fatta ett beslut. Blir lånet beviljat skickar vi ut avtalet till dig för signering.

  Det kan ta 1-2 dagar innan vi har fattat ett beslut, har du inte hört ifrån oss då är du välkommen att ringa kundservice på 0771-717710.
  Vanessa
 • Hej jag fick besked direkt att det blev beviljat och har signerat avtalet. Hur lång tid efter det, tar det innan pengarna Kommer? Och kommer dom till det konto jag angav?
  Anna
 • Hej Anna!

  Vi har generellt en handläggningstid på 2-5 bankdagar vid utbetalning av privatlån utan lösenkrav, efter det att vi fått in din signering och mottagit eventuella kompletteringar.


  Om du är befintlig kund kan du alltid kontakta kundservice via fliken Meddelanden i Internetbanken, alternativt på telefonnummer 0771-717 710. Detta då vi inte kan verifiera dig som kund via denna kanal.

  Med vänlig hälsning


  Denize

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy